Wat is ècht het beste voor jouw energiesysteem (jouw chakra’s, aura, Zijn)?

Dit is een vraag die misschien niet echt één antwoord lijkt te hebben. We zijn per slot van rekening allemaal anders. Maar toch geloof ik in een gemene deler. Alle levende wezens gedijen veel beter bij gedrag als liefde, aandacht en zorgzaamheid dan bij bijvoorbeeld haat, alleen voelen en mishandeling. Dit zal iedereen bevestigen. Dus wat is het antwoord op die vraag dan?

Een gemene deler

Dat wat werkelijk voor alle facetten van jouw energiesysteem het beste is, is onder te brengen onder een gemene deler: een hoge vibratie! Fijne emoties, liefdevolle gevoelens, blije gebeurtenissen delen … ze zorgen er allemaal voor dat (laag trillende) negativiteit verbleekt! Daardoor trek je ook minder negativiteit aan.

Liften naar een hoger level

Liefde ontvangen van iemand kan je letterlijk laten voelen alsof je gedragen wordt. Aandacht voor iemand geeft je het gevoel dat je gezien wordt: je mag er zijn. Als iemand zorgzaam met je omgaat, dan kan je groeien. Je wordt dan echt gelift naar een hoger level, om maar even in computerspelletjes-taal te praten haha. En dat zonder er iets voor te doen! Het effect is van zo’n schoonheid dat niet alleen jijzelf schittert, maar diegenen die geven ook!

Dank voor het beste voorbeeld

Hoe schitterend zo’n samenwerking is, is voor mij het mooiste tot uitdrukking hier. Samen met drie prachtige vrouwen is dit alles tot stand gekomen. Hoe ik mij presenteer op de foto’s en op mijn website wilde ik naadloos laten aansluiten op de realiteit. Mijzelf zijn: daar draait het om in mijn leven. En dat is zo prachtig vastgelegd. Graag wil ik de drie mooie vrouwen die dit met mij voor elkaar hebben gekregen ook nog publiekelijk bedanken.

Kathie Holmes

De magnifieke holistic business specialist Kathie Holmes heeft mijn digitale huis zo prachtig gemaakt, dat ik het nog steeds niet kan geloven! Kathie, jij hebt binnen in mijn ziel gekeken en jij hebt met het maken van mijn website vertaald wat stond te trappelen om te laten zien aan de wereld. En dat terwijl je aan de andere kant van die wereld woont! Wat een geweldige combinatie van disciplines ben jij: reader, computer whizz kid èn marketing en meer!

Christel Mijers

De geweldige hair-&make-up artist Christel Mijers heeft mijn professionele make-up en haar gedaan voor de fotoshoot. Lieve Christel, je hebt dit op zo’n natuurlijke manier gedaan dat ik (innerlijk en uiterlijk) helemaal mijzelf kon zijn tijdens de shoot. Dank je voor je liefdevolle touch!

Nancy Kloos

En dan de waanzinnige fotografe Nancy Kloos! Jij weet precies vast te leggen wat ik wil uitstralen. Al voor de tweede keer heb jij de foto’s gedaan voor mijn business en ik ben nog steeds even enthousiast! Zo zorgzaam ga je met mensen èn foto’s om: echt heel mooi! Wat een feest was de shoot en wat een symbiose was de samenwerking met jou en Christel! De video die jij ook nog voor mij hebt gemaakt, met mijn favoriete klassieke muziek eronder, zegt genoeg. Simpelweg wow!

Lieve Kathie, Christel en Nancy: het was een eer om met jullie te werken! Ik ben zielsgelukkig met het resultaat!

Het antwoord op de vraag

Volgens mij spat het antwoord op de bovengestelde vraag dus van de website en de foto’s en de video af. Alles is energie en energie heeft een trilling. Als je hoog trilt, dan ontstaat er zo’n schoonheid! Alles in je energie-systeem lift daarop mee. Het is dan onmogelijk om je niet goed te voelen. Met passie, liefde, aandacht, zorg en plezier dingen doen is van zo’n hoge vibratie: dat is ècht het beste wat je kan doen voor jezelf. En het werkt aanstekelijk: dat is nog het allerleukste. 🙂

 

Energie Reader Amsterdam Signature