Koning/Koningin van je eigen kasteel

Hi, Dank je wel voor het kijken. Hoe gaat het met je? Ik hoop goed! Voor als je mij nog niet kent: ik ben Vanessa Vink. Ik ben onder andere reader en healer maar ik noem mijzelf een Personal Energizer. In mijn vorige video heb ik allerlei high vibe tips gegeven voor moeilijke tijden. Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad.

Heel graag wil ik je nu een boodschap meegeven. Het is heel belangrijk dat, wat er ook gebeurt, je bij je eigen kern, je eigen waarheid blijft. Dat is moeilijk, zeker tegenwoordig omdat er zoveel meningen zijn, zelfs over eenzelfde onderwerp. Je hoort van A tot Q tot Z .. Wie kan je geloven? Wiens boodschap resoneert het meest bij jou??

De beste tip die ik je kan geven om hiermee om te gaan is met jezelf afspreken dat je altijd zelf blijft nadenken. Dit is de eerste les die ik mijn dochter (van inmiddels 13) heb geleerd vroeger en het is ongelooflijk op hoeveel situaties deze les toepasbaar is. Niet alleen zelf blijven nadenken, maar ook nog eens zo neutraal mogelijk zijn: dat is de sleutel.

Neutraal zijn betekent dat je niet wordt gehinderd door andermans ideeën, maar ook niet door emoties. Als je een beslissing neemt omdat je bang bent, is dat dan echt de juiste beslissing?? Hhhmmm. Ik blijf het zeggen: angst is de slechtste raadgever! Dus filter eerst: waar ben je nou eigenlijk bang voor? En check dan of het je eigen angst is of word je meegesleurd door een collectieve angst? Onderzoek dat en kijk dan of het nog steeds zo eng is.

Als je gaat onderzoeken, dan kan je ook op waarheden stuiten die misschien nog erger zijn dan dat je eerst dacht. Moet je dan je ogen sluiten en doen of het er niet is?? Nee! Je bent een mens, geen struisvogel.

Ik heb de afgelopen tijd ook goed benut. Ik heb mij afgelopen weken ingelezen en ingekeken in allerlei verschillende meningen, ideeën, theorieën. Maar ik heb ook heel hard aan mijzelf gewerkt. Vele healings later (door mijzelf, door anderen en via andere wegen) mag ik met trots zeggen dat deze tijd zeer vruchtbaar is geweest. Ik heb juist in deze tijd zo veel uploads, downloads, inloads what ever haha gekregen juist OMDAT ik wakker was. Juist omdat ik niet bij de pakken neer ging zitten. Juist omdat ik weet dat ik alleen maar mensen kan bijstaan als ik zelf op mijn hoogst mogelijke vibratie zit. Dus ik steek daar met liefde tijd, moeite en geld in om te zorgen dat ik mijn deel hier op aarde kan doen als Lichtbaken. Maar met al die informatie die binnen kwam moest ik wel keer op keer teruggaan naar mijn kern en filteren door te vragen “wat is mijn waarheid?”. En dat deed ik. En voor die waarheid sta ik. Als een huis! Dat geeft zo veel houvast.

Als je je recht terugpakt om zelf na te denken, dan kan je weer ZELF beslissingen maken in plaats van dat je de angst of het collectief laat beslissen. Dan kan je weer regeren over je eigen leven! Niemand dient jou te zeggen wat jij moet denken, want jij bent een schitterend wezen met veel meer potentie dat dat jij wellicht zelf weet. Dat ga je toch niet afstaan?!

Hoezo zeg ik dit zo nadrukkelijk? Omdat het blijkbaar een algemeen thema is wat energetisch heerst. In elke sessie die ik heb gedaan in de afgelopen tijd van Corona was er één ding wat bij iedereen, linksom of rechtsom, aan de orde kwam. En dat is het terugpakken van je soevereiniteit. Tijdens elke reading mocht ik dusdanig energetisch met mensen werken dat ik ze weer op hun troon mocht zetten en dat ik ze hun eigen kroon weer op mocht zetten! Hoe toepasselijk … Corona – kronen.. J

Wat een kracht geeft dat als je weer regeert vanuit je eigen kasteel in plaats van dat je buiten met alle winden meewaait en omgeblazen wordt door laag trillende emoties!

Die soevereiniteit, dat je zelf regeert en het bij je eigen waarheid kunnen in neutraliteit vanuit hoog trillende vibraties, in liefde en harmonie met je omgeving … dat wens ik iedereen toe. Jij regeert over jouw leven. Jij bent de koning of koningin van je eigen kasteel!

Ik zie het. En jij?

Vanessa Vink, 10 mei 2020

www.vanessavink.com