Review van Amanda

Voor de sessie bij Vanessa thuis, had ik nooit durven hopen dat ik me zo anders zou voelen. Ik was dit jaar bij zoveel genezers en therapeuten geweest met alleen heel subtiele resultaten, en begon me zorgen te maken dat ik deze mysterieuze gezondheidsproblemen en negatieve mentale patronen nooit zou afschudden.

Niet alleen voelde ik tijdens de sessie een onmiddellijke ‘opheffing’ van mijn fysieke en mentale symptomen, maar ik kreeg ook de tools en informatie die ik nodig had om deze genezing in mijn dagelijks leven te handhaven. Het meest verbazingwekkende en nuttige wat Vanessa tegen mij zei was: ‘Op het moment dat je die deur uitloopt, kun je ervoor kiezen om terug te gaan naar hoe je was. Het is nu aan jou.” Dit gaf mij de macht in eigen handen en trok mijn mindset uit een slachtoffermentaliteit. Ik voel me zo gezegend en ben zo dankbaar dat ik de gave van zelfbeschikking heb gekregen.

Het * is * nu aan mij, het * is * mijn keuze, en ik kies ervoor te stoppen met lijden. Ik kies ervoor om het verhaal van mijn leven te veranderen in iets veel opbeurends.

Als iemand dit leest, die zich afvraagt ​​of ze de beslissing moeten nemen om met Vanessa te werken of niet – aarzel dan niet langer!

Profiteer alsjeblieft van de tijd en het geld dat ik heb besteed aan het zoeken naar ‘the real deal’ en geloof me als ik zeg dat je het kunt vinden met Vanessa 💫